Contacteaza-ne acum!
0741.206.703 / 0765.210.011

office@custom-engine-tables.ro


Vezi mai mare

Romana Romana

Despre noi

     Ideea de a face aceste piese mi-a venit dupa o vizita la un "cimitir" auto . Acolo erau multe masini , intregi sau bucati si multe piese  care asteptau sa fie sortate si duse la topire , reciclare.
     In acel moment , m-am gandit ca la un moment dat , s-a investit foarte mult pentru a le creea. Idei, tehnologie, pasiune si bani.
     Masinile le cumparam din diverse motive , ne atasam de ele , ajung sa faca parte din viata noastra , iar unii ajung chiar sa le iubeasca.
     Dar, cu trecerea timpului, unii oameni decid ca trebuie sa renunte la masina lor si sa o inlocuiasca cu alta. Nu toti :)
     Trebuie sa renunte la acel lucru care i-a dus in multe locuri , in care au investit pasiune si bani , care i-a facut sa se simta bine , sau nu , dar de care sigur ii leaga multe amintiri :)
     Putem avea o amintire frumoasa , avand o piesa unicata in casa , la birou sau oriunde altundeva.
     Piesele facute de mine pot fi un cadou inedit , unic, pentru persoanele dragi , impatimiti auto sau colectionari de piese unice.
     Unele produse pot fi personalizate pentru un plus de originalitate, sau , pot fi facute chiar din piesele dumneavoastra.
     Folositi formularul de contact pentru a ne trimite ideea dumneavoastra , iar eu voi incerca sa o transform intr-o piesa unica.

     Pentru ca asta facem noi la CUSTOM ENGINE TABLES. :)