Despre noi

Un vis si o pasiune – doua elemente care stau la baza conceptului Custom Engine Tables. Descopera culisele povestii echipei noastre si ce ne motiveaza sa facem ceea ce facem.

Despre noi

”Ideea de a face aceste piese mi-a venit dupa o vizita la un „cimitir” auto. Acolo erau multe masini, intregi sau bucati si multe piese care asteptau sa fie sortate si duse la topire, reciclare. In acel moment, m-am gandit ca la un moment dat s-a investit foarte mult pentru a le crea. Idei, tehnologie, pasiune si bani.
Masinile le cumparam din diverse motive, ne atasam de ele, ajung sa faca parte din viata noastra, iar unii ajung chiar sa le iubeasca.

Dar, cu trecerea timpului, unii oameni decid ca trebuie sa renunte la masina lor si sa o inlocuiasca cu alta. Nu toti, evident. ­čÖé
Trebuie sa renunte la acel lucru care i-a dus in multe locuri, in care au investit pasiune si bani, care i-a facut sa se simta bine sau nu, dar de care sigur ii leaga multe amintiri.

Putem avea o amintire frumoasa avand o piesa unicat in casa, la birou sau oriunde altundeva.
Piesele facute de mine pot fi un cadou inedit, unic pentru persoanele dragi, impatimiti auto sau colectionari de piese unice.
Unele produse pot fi personalizate pentru un plus de originalitate sau pot fi facute chiar din piesele dumneavoastra.
Folositi formularul de contact pentru a ne trimite ideea dumneavoastra , iar eu voi incerca sa o transform intr-o piesa unica.

Pentru ca asta facem noi la CUSTOM ENGINE TABLES. ­čÖé” –┬áBogdan Ciubotariu, fondator CET.

Aparitii media &
Evenimente
Aparitie la Observator
Interviu revista
4x4 wheels
Expo Auto Total
la Romexpo
Play Video
Academia Titi Aur
Lansare catalog
Racing Wheels la Stradale
Lansare catalog
Racing Wheels la Tudor Tailor
0
YOUR CART
  • No products in the cart.